srijeda, 7. rujna 2016.

3 School Lunch & Snack Ideas! ☺

Pozdrav svima!

Koliko puta vam se dogodilo da dođete u pekaru i ne znate što kupiti? Ja sam bila u toj situaciji milijun puta, pogotovo ujutro. Nekako, ništa mi se ne jede i onda kupim prvo što vidim, samo da izađem iz te gužve.
Danas kreće nastava u Hrvatskoj, a ni ostale zemlje ne idu nešto dugo u školu, tako da sam vam za današnji post pripremila tri ideje za ručak u školi i ideje za snackove na odmorima. Spremni? Krećemo! :)

1. • Sendvič

Jednostavno desetak minuta prije polaska u školu napravite sendvič ili dva i ponesite ih u školu. Tako ćete uštedjeti, a imat ćete brz i fin ručak u školi. Obavezno dodajte što više povrća možete, kao i bocu vode umjesto soka.
Kao snack možete kupiti/ponijeti neko voće, npr. jabuku, bananu ili naranču.

2. • Kruh s namazima

Ovo je zapravo sendvič, ali ovo možete jesti dok idete u školu, a niste doručkovali ili samo ponijeti u školu. Maslac od kikirikija, sirni namaz, med i sl. s kruhom će vam doći kao dobra ideja ako nemate ideju što jesti, a nemate ni puno vremena. Naravno, voće je obavezno.

3. • Tortilja s povrćem

Ovo još nisam probala, ali mi se čini vrlo ukusnim. Slično je kao i sendvič, stvarno izgleda jako fino, voljela bih probati.
Pokušavam u svojim obrocima ubaciti što više povrća, to je potrebno našem organizmu, zdravo je i uz to naravno treba piti puno vode.

Još nešto što bih vam preporučila da ponesete u školu su slani muffini. Okej, mogu to biti i slatki, ali mislim da su slani prikladni baš za ručak u školi i meni se baš sviđaju. Vidjela sam ih kod Anje na blogu i pravila ih jednom, stvarno su ukusni. :) Pogledajte ovdje.

Znam da su ovi prijedlozi za obroke prilično nezdravi, kao i ono iz pekare, ali zbog toga pokušavam jesti što više voća i povrća, piti što više vode i što manje kupovati sokove i grickalice. Naravno, sve je dobro u umjerenim količinama. :)

Želim vam sretnu i uspješnu školsku godinu! ♥

Instagram: @blogger.pink
We Heart It: @perfect_butterfly
Email: anniefashionblog@gmail.com

Do sljedećeg posta,


Broj komentara: 7:

  1. Nisam nikada ništa slično probala, ali ovo mi se čini ukusno, a i zanimljivo za praviti :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Woow ideje su supeer! Jako mi se svidaju! Sad sam tako gladna hahah,ugl divno! :)
    Moze klik na linkove? Pusaa :* --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/09/nastydress-wishlist.html#comment-form

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala ti na divnim savetima. Ja sam neko ko stoji 10 minuta u pekari i gleda sta ce jesti, tako da mi je ovaj tvoj post dobro dosao, super je, samo tako nastavi!
    Poseti moj blog, novi post je tu:
    https://kikaa99.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala ti na divnim savetima. Ja sam neko ko stoji 10 minuta u pekari i gleda sta ce jesti, tako da mi je ovaj tvoj post dobro dosao, super je, samo tako nastavi!
    Poseti moj blog, novi post je tu:
    https://kikaa99.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako zanimljive ideje. Ja jako volim maslac od kikirikija i često ga namažem na tost hleb i to mi bude doručak pre odlaska u školu. Inače ne praktikujem da nosim užinu od kuće, već uglavnom nešto kupim. :)
    Učlanila sam se na tvoj blog, nadam se da ćeš uzvratiti------> Fashion, Beauty and Style

    OdgovoriIzbriši
  7. Harrah's Resort Atlantic City - Mapyro
    Find 전라남도 출장안마 your way around the casino, find a 태백 출장안마 table game or enjoy 안산 출장샵 the game 보령 출장안마 of poker at 아산 출장샵 Harrah's Resort, just minutes from Atlantic City.

    OdgovoriIzbriši